Participació alumnes al Grau en Educació Primària en anglès (UAB)

El dimecres 17 de maig un grup de quatre alumnes de 1r de batxillerat van participar en un classe del Grau en Educació Primària en anglès (UAB). Aquestes alumnes van poder compartir la seva experiència aprenent anglès a través de diferents continguts amb un grup de futurs mestres.

Volem felicitar a l’Emma Navarro, la Berta Pérez, la Nandini Adwani i l’Amanda Romero per la fantàstica sessió que van fer amb els futurs mestres. Van tenir l’oportunitat de compartir la seva experiència i transmetre-la a un grup de mestres. La seva capacitat de comunicació en llengua anglesa va deixar els mestres sorpresos.

Felicitats a totes quatre!!!!!!!!!

28

05 2017

Alumnes de l’escola participen en el PC CLIL (UAB)

El dimecres 10 de maig un grup d’alumnes de l’escola van participar en un taller organitzat en el marc del Postgraduate Certificate in CLIL (UAB). Els nostres alumnes van compartir la seva experiència en diferents projectes internacionals amb un grup de professors. A continuació us mostrem algunes fotos i veureu com els nostres alumnes van interaccionar amb el professorat compartint la seva experiència. Evidentment, la sessió va ser tota en anglès i els professors van felicitar el nostre alumnat per la capacitat de comunicació en llengua anglesa.

Els alumnes que van participar en aquesta jornada són: Arnau Sastre (3r ESO); Berta Pérez, Amanda Romero, Emma Navarro i Nandini Adwani (1r batxillerat humanístic); Laura Bejarano, Rut García i Rafa Suárez (alumne i exalumnes que van participar en el Comenius).

Volem agrair l’especial contribució de l’alumne de 1r de batxillerat científic, Àlex Águila, per fer les fotos i les gravacions. També volem agrair la participació de la nostra auxiliar de conversa irlandesa, la Holly.

Va ser una jornada molt enriquidora i els nostres alumnes van fer un treball excel.lent. FELICITATS A TOTS!!!!!!!

28

05 2017

Presentació treballs UAB – PC CLIL 16-17

Les alumnes de pràctiques del Postgraduate Certificate in CLIL (UAB) van presentar els seus projectes el divendres 26 de maig de 2017. Aquí podeu veure la Mavi i l’Andrea. Han implementat el seu projecte amb la Yolanda i la Charo a primària.

Felicitats!!!!!!!

Moltes felicitats a la Mavi i a l’Andrea. Han fet un projecte excel.lent.

Volem felicitar especialment la Charo i la Yolanda per la seva tasca d’acompanyament.

28

05 2017

Vídeo presentació ESCOLA TÚRBULA

Clica, sisplau.

28

01 2017

Alumna de pràctiques PC CLIL 2016-2017

Durant aquest curs hem tingut el privilegi de tenir l’alumna Ana Sánchez amb nosaltres realitzant les pràctiques del Postgraduate Certificate in CLIL (UAB).

L’Ana ha realitzat les seves pràctiques amb el grup de 1r de Batxillerat científic i ha dissenyat un projecte sobre “advertising”. Ha estat una experiència molt enriquidora ja que tots hem pogut endinsar-nos en el món dels anuncis i hem après a tenir una mirada més crítica i argumentada del món audiovisual que ens envolta.

Thank you very much, Ana. It was a great experience.

11

01 2017

Participació sessió inaugural GEP 2n any 2016-2017

El passat dimarts 11 d’octubre de 2016 l’Anna Corredera (professora d’anglès de l’escola) i el David Gómez (exalumne de l’escola que actualment està cursant el primer curs universitari) van participar en la sessió inaugural del projecte GEP  organitzada pel Departament d’Ensenyament.

L’Anna i el David van explicar la seva experiència en el treball per projectes (PBL) en un entorn CLIL des de la perspectiva de la professora i de l’estudiant. Aquí us deixem algunes fotos de la sessió.

Volem felicitar el David per la seva presentació en anglès i tot el que va compartir amb l’audiència que estava formada per docents dels diferents territoris. Felicitats, David.

Igualment, volem agrair al Departament d’Ensenyament la confiança i l’oportunitat de poder explicar i compartir la nostra experiència. Moltes gràcies.

05

01 2017

Presentació treballs UAB – PC CLIL 15-16

Els alumnes de pràctiques del Postgraduate Certificate in CLIL (UAB) van presentar els seus projectes el dimecres 1 de juny. Aquí podeu veure l’Eva, el Sergio, la Judith i la Cristina.

Felicitats!!!!!!!

19

06 2016

Alumnes pràctiques PC CLIL – UAB 2015-2016

Durant el curs 2015-2016 hem tingut la sort de tenim quatre alumnes de pràctiques del Postgraduate Certificate in CLIL que organitza la UAB. Els alumnes que hem tingut aquest curs són l’Eva López (6è de Primària), la Cristina Soteras (2n de Batxillerat Científic) i la Judith Domínguez i el Sergio Ramírez (fent tandem teaching a 2n de Batxillerat Humanístic).

Aquí us deixem algunes fotos per tal que pugueu veure el meravellós treball que estan fent a les nostres aules. El nostres alumnes estan molt contents i motivats.

Moltes gràcies a tots quatre per compartir la vostra experiència amb nosaltres. És un plaer tenir-vos a l’escola.

Felicitats Eva, Cristina, Judith i Sergio!!!!! Esteu fent un molt bon treball :) :)

27

04 2016

Alumnes de l’escola participen en el PC CLIL (UAB)

El divendres 15 d’abril quatre alumnes de l’Escola Túrbula van participar en una classe del Postgraduate Course in CLIL que organitza la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els alumnes que van participar en aquesta activitat són la Sohayla Fakiri (4t ESO), el Pau Soriano (4t ESO), el Yari Meykher (4t ESO) i el David Gómez (2n de Batxillerat). Aquests alumnes van compartir la seva experiència com a alumnes del projecte CLIL (música en anglès) que es duu a terme a l’escola des del 2007. Tota l’activitat es va dur a terme en anglès i els alumnes van haver d’interactuar en anglès amb els professors que fan aquest postgrau. Va ser una experiència molt enriquidora i el professorat que assistia al curs va felicitar els alumnes per la seva espectacular participació en el postgrau.

17

04 2016

The kick-off question…

Science: 1st & 2nd ESO

And now…04

10 2015