Vídeo presentació ESCOLA TÚRBULA

Clica, sisplau.

28

01 2017

Alumna de pràctiques PC CLIL 2016-2017

Durant aquest curs hem tingut el privilegi de tenir l’alumna Ana Sánchez amb nosaltres realitzant les pràctiques del Postgraduate Certificate in CLIL (UAB).

L’Ana ha realitzat les seves pràctiques amb el grup de 1r de Batxillerat científic i ha dissenyat un projecte sobre “advertising”. Ha estat una experiència molt enriquidora ja que tots hem pogut endinsar-nos en el món dels anuncis i hem après a tenir una mirada més crítica i argumentada del món audiovisual que ens envolta.

Thank you very much, Ana. It was a great experience.

11

01 2017

Participació sessió inaugural GEP 2n any 2016-2017

El passat dimarts 11 d’octubre de 2016 l’Anna Corredera (professora d’anglès de l’escola) i el David Gómez (exalumne de l’escola que actualment està cursant el primer curs universitari) van participar en la sessió inaugural del projecte GEP  organitzada pel Departament d’Ensenyament.

L’Anna i el David van explicar la seva experiència en el treball per projectes (PBL) en un entorn CLIL des de la perspectiva de la professora i de l’estudiant. Aquí us deixem algunes fotos de la sessió.

Volem felicitar el David per la seva presentació en anglès i tot el que va compartir amb l’audiència que estava formada per docents dels diferents territoris. Felicitats, David.

Igualment, volem agrair al Departament d’Ensenyament la confiança i l’oportunitat de poder explicar i compartir la nostra experiència. Moltes gràcies.

05

01 2017

Presentació treballs UAB – PC CLIL 15-16

Els alumnes de pràctiques del Postgraduate Certificate in CLIL (UAB) van presentar els seus projectes el dimecres 1 de juny. Aquí podeu veure l’Eva, el Sergio, la Judith i la Cristina.

Felicitats!!!!!!!

19

06 2016

Alumnes pràctiques PC CLIL – UAB 2015-2016

Durant el curs 2015-2016 hem tingut la sort de tenim quatre alumnes de pràctiques del Postgraduate Certificate in CLIL que organitza la UAB. Els alumnes que hem tingut aquest curs són l’Eva López (6è de Primària), la Cristina Soteras (2n de Batxillerat Científic) i la Judith Domínguez i el Sergio Ramírez (fent tandem teaching a 2n de Batxillerat Humanístic).

Aquí us deixem algunes fotos per tal que pugueu veure el meravellós treball que estan fent a les nostres aules. El nostres alumnes estan molt contents i motivats.

Moltes gràcies a tots quatre per compartir la vostra experiència amb nosaltres. És un plaer tenir-vos a l’escola.

Felicitats Eva, Cristina, Judith i Sergio!!!!! Esteu fent un molt bon treball :) :)

27

04 2016

Alumnes de l’escola participen en el PC CLIL (UAB)

El divendres 15 d’abril quatre alumnes de l’Escola Túrbula van participar en una classe del Postgraduate Course in CLIL que organitza la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els alumnes que van participar en aquesta activitat són la Sohayla Fakiri (4t ESO), el Pau Soriano (4t ESO), el Yari Meykher (4t ESO) i el David Gómez (2n de Batxillerat). Aquests alumnes van compartir la seva experiència com a alumnes del projecte CLIL (música en anglès) que es duu a terme a l’escola des del 2007. Tota l’activitat es va dur a terme en anglès i els alumnes van haver d’interactuar en anglès amb els professors que fan aquest postgrau. Va ser una experiència molt enriquidora i el professorat que assistia al curs va felicitar els alumnes per la seva espectacular participació en el postgrau.

17

04 2016

The kick-off question…

Science: 1st & 2nd ESO

And now…04

10 2015

Treball de Recerca de Batxillerat en anglès

Aquest curs 2014-2015 dos alumnes de 2n de Batxillerat van escolllir escriure i defensar públicament els seus treballs de recerca en anglès. Volem felicitar Rebeca Aguado i Ivan Eugeniev pels treballs fets. Congratulations!!!

A continuació us mostrem fotos i vídeos del dia que van defensar els seus treballs.

TREBALL DE RECERCA REBECA AGUADO


TREBALL DE RECERCA IVAN EUGENIEV

Cliqueu  AQUÍ

Moltes gràcies a tots dos per compartir-ho amb nosaltres.

THANKS A LOT :)

20

08 2015

Alumnes pràctiques PC CLIL – UAB 2014-2015

Durant el curs 2014-2015 hem tingut la sort de tenir dues alumnes de pràctiques del Postgraduate Certificate in CLIL organitzat per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Les dues alumnes que han estat amb nosaltres són la Marta Gómez, que ha fet les pràctiques a Primària, i la Carol Ponce, que ha fet les pràctiques a l’ESO i Batxillerat.

Ha estat un plaer poder compartir la nostra experiència amb la Marta i la Carol. Han estat dues alumnes excel.lents i han fet un treball fantàstic amb els nostres alumnes. Gràcies, Marta i Carol!!!

A continuació us mostrem dos vídeos on podreu veure el treball que han fet la Marta i la Carol a l’escola. La Marta ha implementat la seva unitat didàctica CLIL a 5è de Primària i la Carol a 1r de Batxillerat. Cliqueu sobre les imatges i podreu veure les dues magnífiques experiències.

JOB HUNTING & CROWDFUNDING

EXEMPLES DE PRODUCTES FINALS

CLIQUEU AQUÍ

Tots els alumnes i professors de Primària, Eso i Batxillerat us volem donar les gràcies per tot.

THANK YOU!!!!!!!


17

07 2015

Presentació WIX

13

07 2015