Alumnes de l’escola participen en el PC CLIL (UAB)

El divendres 15 d’abril quatre alumnes de l’Escola Túrbula van participar en una classe del Postgraduate Course in CLIL que organitza la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Els alumnes que van participar en aquesta activitat són la Sohayla Fakiri (4t ESO), el Pau Soriano (4t ESO), el Yari Meykher (4t ESO) i el David Gómez (2n de Batxillerat). Aquests alumnes van compartir la seva experiència com a alumnes del projecte CLIL (música en anglès) que es duu a terme a l’escola des del 2007. Tota l’activitat es va dur a terme en anglès i els alumnes van haver d’interactuar en anglès amb els professors que fan aquest postgrau. Va ser una experiència molt enriquidora i el professorat que assistia al curs va felicitar els alumnes per la seva espectacular participació en el postgrau.

About The Author

Anna Corredera

Other posts byAnna Corredera

Author his web site

17

04 2016

Your Comment