Alumnes de l’escola participen en el PC CLIL (UAB)

El dimecres 10 de maig un grup d’alumnes de l’escola van participar en un taller organitzat en el marc del Postgraduate Certificate in CLIL (UAB). Els nostres alumnes van compartir la seva experiència en diferents projectes internacionals amb un grup de professors. A continuació us mostrem algunes fotos i veureu com els nostres alumnes van interaccionar amb el professorat compartint la seva experiència. Evidentment, la sessió va ser tota en anglès i els professors van felicitar el nostre alumnat per la capacitat de comunicació en llengua anglesa.

Els alumnes que van participar en aquesta jornada són: Arnau Sastre (3r ESO); Berta Pérez, Amanda Romero, Emma Navarro i Nandini Adwani (1r batxillerat humanístic); Laura Bejarano, Rut García i Rafa Suárez (alumne i exalumnes que van participar en el Comenius).

Volem agrair l’especial contribució de l’alumne de 1r de batxillerat científic, Àlex Águila, per fer les fotos i les gravacions. També volem agrair la participació de la nostra auxiliar de conversa irlandesa, la Holly.

Va ser una jornada molt enriquidora i els nostres alumnes van fer un treball excel.lent. FELICITATS A TOTS!!!!!!!

About The Author

Anna Corredera

Other posts byAnna Corredera

Author his web site

28

05 2017

Your Comment