Participació alumnes al Grau en Educació Primària en anglès (UAB)

El dimecres 17 de maig un grup de quatre alumnes de 1r de batxillerat van participar en un classe del Grau en Educació Primària en anglès (UAB). Aquestes alumnes van poder compartir la seva experiència aprenent anglès a través de diferents continguts amb un grup de futurs mestres.

Volem felicitar a l’Emma Navarro, la Berta Pérez, la Nandini Adwani i l’Amanda Romero per la fantàstica sessió que van fer amb els futurs mestres. Van tenir l’oportunitat de compartir la seva experiència i transmetre-la a un grup de mestres. La seva capacitat de comunicació en llengua anglesa va deixar els mestres sorpresos.

Felicitats a totes quatre!!!!!!!!!

About The Author

Anna Corredera

Other posts byAnna Corredera

Author his web site

28

05 2017

Your Comment