GEP 2 – el nostre projecte

Hem acabat el GEP 2 i voldríem compartir amb vosaltres els Portfolios que hem fet i que recullen la nostra experiència:

Antònia Cañadas (3r d’ESO)

https://acanadas1.wixsite.com/gep-2

Lorena Calderón (4t Primària)

https://lcalderon252.wixsite.com/gep2romanesque

21

05 2017

Implementació GEP 2

Des del gener fins a l’abril de 2017 la Lorena, el Pere i l’Antònia han estat implementant el seu projecte a l’aula. Després de rebre el feedback de la seva formadora, han dut a terme el projecte a l’aula i han gravat les sessions per tal de fer una posterior reflexió sobre la implementació.

Aviat podrem compartir amb vosaltres el portfolio digital que mostrarà el seu projecte.

Felicitats a tots tres, heu fet un gran treball!!!

Esperem veure els vostres portfolios aviat!!!!

09

04 2017

Vídeo presentació ESCOLA TÚRBULA

Clica, sisplau.

28

01 2017

Tercera trobada GEP 2n any interna

El dia 21 de desembre l’equip impulsor GEP es va reunir per acabar de concretar el projecte que cada docent durà a terme.

El Pere i la Lorena han fet un projecte junts que implementaran a les aules de 4t de primària (Arts and Crafts).

- Topic: Romanesque Art

- Driving question: How can we create a Romanesque Museum?

L’Antònia ha fet un projecte que implementarà a les aules de 3r d’ESO (A Taste of Art).

- Tema: Picasso

- Driving question: “How did Picasso change modern art language?”

05

01 2017

Segona trobada GEP 2n any interna

El 30 de novembre es va reunir el grup impulsor GEP després de la segona sessió de formació. En aquests moments els mestres implicats estan acabant de perfilar el seu projecte i treballant intensament en la “driving question” que guiarà el seu projecte. El projecte que han de dissenyar ha de contenir els següents ingredients:

05

01 2017

Primera trobada GEP 2n any interna

El dia 25 d’octubre l’equip impulsor GEP es va reunir per compartir reflexions, preocupacions, … després d’haver assistit a la primera sessió de formació. En aquests moments el Pere, la Lorena i l’Antònia, conjuntament amb els altres professors implicats en el projecte, estan planificant el projecte que voldran dur a terme en el marc del GEP 2.

Avanti!!

05

01 2017

Formació GEP 2n any (2016-2017)

Durant aquest curs 2016-2017 tindrà lloc la formació de 2n any del grup impulsor GEP.

Durant el primer trimestre (d’octubre a desembre de 2016) la Lorena, el Pere i l’Antònia assistiran a tres sessions formatives que els permetran planificar i dissenyar un projecte CLIL per a les seves aules. Aquest projecte l’hauran d’implementar a l’aula durant els mesos de febrer i març i recollir evidències de la seva experiència. Finalment, hauran de presentar el seu projecte a l’última sessió del GEP que tindrà lloc durant el mes d’abril de 2017.

05

01 2017

LOGO creat per la mestra Anna Aguilera

Aquí us presentem el segon LOGO del nostre projecte GEP “A Taste of Art”. La mestra i Cap d’Estudis de Primària, l’Anna Aguilera, ha creat aquest logo per al projecte de l’escola. Aquí us el presentem:

Voldríem donar les gràcies a l’Anna per la seva col.laboració i felicitar-la pel logo que ha creat.

Moltes gràcies i felicitats!!!!!!

30

05 2016

LOGO creat per la professora Eva Muñoz

Aquí us presentem el primer LOGO del nostre projecte GEP “A Taste of Art”. La professora de Visual i Plàstica, l’Eva Muñoz, ha creat aquest logo per al projecte de l’escola. Aquí us el presentem:

Voldríem donar les gràcies a l’Eva per la seva col.laboració i felicitar-la pel logo que ha creat.

Moltes gràcies i felicitats!!!!!!

15

05 2016

Reflexions després del GEP 1r any – Primària

A quart de primària hem aplicat el GEP amb un petit projecte d’Andy Warhol. S’ha treballat el quadre de l’artista de cine Marilyn Monroe a l’assignatura de plàstica que fem en anglès.

El projecte tenia tres etapes: introducció a la figura d’Andy Warhol i del corrent artístic del pop art. Presentació del quadre i conversa sobre aquest, relacionant-lo amb la vida dels infants. Finalment els nens i nenes de quart van crear un quadre amb fotografies seves similar al que va fer Warhol de Marilyn Monroe utilitzant les tècniques pròpies del Pop Art.

Amb aquest projecte el que preteníem era apropar el Pop Art als infants, que entenguessin el moviment, que veiessin que ells i elles podien ser artistes i alhora models i utilitzar la llengua pròpia d’Andy Warhol a l’hora de treballar per posar-nos més a la pell de l’artista.

Pere Casals – Primary 4


15

05 2016