Primera trobada GEP 1r any interna

El dimarts 6 d’octubre vam fer la primera trobada interna de l’Equip Impulsor GEP a la nostra escola. L’Esther Novo (Cap d’Estudis d’ESO i Batxillerat) i l’Anna Aguilera (Cap d’Estudis de Primària) van explicar la seva primera trobada GEP d’equips directius. Vam compartir les reflexions que van sorgir d’aquesta primera trobada. Igualment, els docents que participen en la formació GEP de 1r any (Antònia Cañadas, Lorena Calderón i Pere Casals) van explicar la seva experiència a la trobada orientada als docents.

Aquesta primera trobada interna ens va permetre compartir les reflexions i idees que van sorgir de cada trobada i, d’aquesta manera, discutir, compartir i orientar el nostre projecte al centre.

About The Author

Anna Corredera

Other posts byAnna Corredera

Author his web site

04

11 2015

Your Comment