Reflexions finals GEP 2 – Primària

El GEP ens ha ajudat a crear projectes que incloguin l’anglès i una altra àrea. En el nostre cas, ambdós projectes eren sobre art i ens sentim orgullosos del nostre treball. Hem vist que els nens aprenen i utilitzen l’anglès per comunicar-se entre ells.
El GEP2 ha estat un projecte més gran que el de primer any i les dificultats han estat diferents. El problema més gran ha estat la interacció oral. Els nens solen parlar anglès amb els professors, però no entre ells. Aquest ha estat un gran rept perquè no parlaven tant com podien, encara que tenien el suport lingüístic. D’altra banda, és difícil concentrar-se durant dues hores seguides ja que els nivells entre alumnes són diferents.
El nivell de la llengua també ha estat més elevat per a la classe en què vam realitzar el projecte. Ens vam trobar que hi havia una falta de vocabulari i d’expressions bàsiques que feien més lenta la tasca i per tant ens han fet pensar que la predicció i preparació lingüística és bàsica.
Per finalitzar estem molt satisfets amb el resultat final del nostre projecte. Els nens han viscut amb il•lusió la presentació de les seves creacions i poder ensenyar a la resta de l’escola el que havien estat fent durant el curs. I d’aquesta manera hem pogut comprovar que els nens han assolit els objectius del projecte.
Lorena i Pere – Primària

About The Author

Anna Corredera

Other posts byAnna Corredera

Author his web site

02

07 2017

Your Comment