BUSQUEM LOGO!!!

El nostre projecte PILE “Let’s create with artists” fa un pas endavant, ara que ja està en marxa necessitem un “LOGO” que l’identifiqui com a únic i “nostre”. Demanem la vostra col·laboració i per tant hem pensat que podríem fer un concurs. Quina bona idea, no?

Penseu que ens representarà a la pàgina web de l’escola en el bloc i en totes aquelles accions en la que sigui necessària la seva aparició (publicacions, documents…)

Us expliquem de quina manera podeu participar:

  • Podreu participar tots els alumnes que vulguin dels cursos de 4t, 5è i 6è d’E.P (només es podrà presentar un logotip per participant)
  • Tema: representatiu de l’àrea de Plàstica (no és necessari que estigui centrat en un artista en concret)
  • Tècnica: lliure, es pot utilitzar qualsevol material
  • Format: en paper, cartolina DIN A-4, però es pot fer ,si voleu,una composició en volum, llavors necessitarem que ens envieu una foto del treball a l’adreça ppozo@turbula.es
  • Data d’entrega: el treball s’entregarà a la mestra especialista d’angles, Adriana, abans del 15 de desembre

Després  de les vacances de Nadal publicarem el treball guanyador

RECORDEU QUE EL TREBALL HA DE SER ORIGINAL I SERIA INTERESSANT QUE ANES ACOMPANYAT D’UN TÍTOL O UNA PETITA EXPLICACIÓ

Ah !!! però si algú te algun dubte del que estem demanant ús direm que un logotip també conegut com a logo, és un signe gràfic , distintiu o emblema utilitzat per entitats comercials, organitzacions o individus amb l’objectiu de facilitar o promoure el reconeixement públic instantani d’un producte, en el nostre cas el projecte “Let’s create with artists”

ESPEREM LA VOSTRA PARTICIPACIÓ !!!!

About The Author

alanau

Other posts byalanau

Author his web site

13

11 2013

Your Comment