CANÇÓ CATALANA DE PRIMAVERA : “EL BALL DE LA CIVADA”

Una de les activitats més importants d’aquest segon any de projecte Comenius és la Cançó d’Hivern i la Cançó de Primavera. Al igual que al Nadal, ara es tractava de cantar i enregistrar un video d’una cançó tradicional d’un altre país! En el nostre cas, nosaltres vam haver d’enviar una cançó de primavera tradicional del nostre país a Polònia, i vam rebre una altra de Romania. Hem estat assajant-la a classe i en breu podreu veure’ns i escoltar-nos cantant-la!! ;)

Mentrestant, aquí podeu veure els alumnes de l’escola “Nasza Skola” de Zabrze, Polònia, cantant “El Ball de la Civada“!!!! Ho han fet molt bé!!!!

Enhorabona!!!! :D

YouTube Preview Image

About The Author

Bruno Ruiz

Other posts byBruno Ruiz

Author his web site

26

05 2014

Your Comment